Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyás oldalak képes leírás - Kutyás szállások.tlap.hu
részletek »

Kutyás oldalak - Kutyás szállások.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyasszallasok.tlap.hu » Kutyás oldalak
Keresés
Találatok száma - 8 db
A kedvenc helyek

A kedvenc helyek

Ezt az oldalt (www.kutyasszallasok.hu) azért hoztuk létre, mert nem volt.:) De tényleg. Mi szeretünk utazni az országban és kutyáinkat is mindig magunkkal visszük. A szálláskeresés viszont sokszor okoz problémát. Vannak kutyás szállások, de a megfelelő megtalálása közel sem olyan egyszerű, mint hinnénk. Sok oldal, sok (eltérő) adatbázis, és egyiknél sem különösebben fontos szempont, hogy könnyen lehessen kutyával utazó vendégeket is fogadó szállást találni. Igyekszünk minél teljesebb adatbázist létrehozni, és nem pusztán a szálláshelyeket, hanem egyéb szolgáltatásokat is szívesen felveszünk a rendszerbe. (pl. a kutyás vendég is szokott enni, kávézni, étterembe, kávézóba, cukrászdába járni, stb.)

A Strawberry Goldens kennel

A Strawberry Goldens kennel

Egy induló, kezdő lépéseit megtevő 'kennel' életét követheti nyomon oldalukon. Betekintést engedünk sikereikbe, kudarcaikba, hétköznapjaikba. 'Alig 3 éve, hogy megérkezett hozzánk Erdőskerti Orsi, azaz Szamóca, és ezzel alaposan megváltozott az életünk. Tudtuk, hogy a kutyázás nagy felelősség, és hogy ettől kezdve egy újabb taggal bővült a családunk, vagyis már nem csak magunkra kell tekintettel lennünk, hanem egy harmadik személy véleményére is adnunk kell. Bár, az általunk nagyra tartott kutyások szerint a képzés miatt nem szerencsés, ha a kutya ilyen mértékig családtag, de mit tegyünk, mi csak így tudjuk csinálni.'

Háziállat

Háziállat

A Háziállat Magazin napi kiadású, hobbiállatos témájú internetes magazin. Olvasói a szórakoztató témákra kíváncsi természetkedvelők, állatok iránt érdeklődő állatbarátok, és figyelmes hobbiállat-tartók. Üzleti partnerei és hirdetői a hobbiállat-piacra szakosodott vállalkozások, akik állateledellel, -felszereléssel, vagy állategészségüggyel kapcsolatos terméket vagy szolgáltatást értékesítenek.

Kutya

Kutya

A nyomtatott magazin weboldala. Megújult oldal, de még mindig nem az igazi. Sok hasznos tartalom, nem túl felhasználóbarát köntösben. A nyomtatott magazinok esetében sajnos gyakran előfordul, hogy lassan alkalmazkodnak a megváltozott olvasói szokásokhoz, információszerzési lehetőségekhez.

MEOE

MEOE

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete Budapest, XIX. kerület, Hofherr Albert u. 38-40. A nemzetközi szervezet, azaz az FCI magyarországi tagja. Az oldalon szinte minden információ megtalálható az egyesület életével kapcsolatban.

Petbeds.hu - Memóriahabos kutyafekhelyek

Petbeds.hu - Memóriahabos kutyafekhelyek

A Petbeds.hu oldalon változatos, kiváló minőségű kutyafekhelyeket értékesítünk. Ezek egy része egyedi, memóriahabos (úgynevezett ortopédiai) kutyafekhely, mely olyan előnyöket is kínál kedvence számára, amit más fekhelyek esetleg nem. A termékek körét és a választható huzatokat is folyamatosan bővítjük, és rendszeresen kínálunk akciókat.

petID.hu - Életet menthet

petID.hu - Életet menthet

Aki még nem veszített el kutyát vagy macskát (vagy más állatot), az nem tudja, mindez mivel jár, és azt sem, hogy mit élhet át a kedvence: éhezés, félelem, fagyoskodás, menhelyen, gyepmesteri telepen töltött idő, összeszedett betegségek, akár súlyos sérülések - mindez megspórolható. Sajnos bármennyire jól nevelt egy állat, bármennyire is próbáljuk óvni kedvencüket, sosem lehetünk biztosak abban, hogy a miénkkel nem történhet meg az, ami másokkal. A petID.hu, nem pusztán kutyabilétát kínál, hanem olyat szolgáltatást is, amit Magyarországon eddig senki. A petID.hu divatos, egyedi és hasznos. A petID.hu egyszerre kíván segítséget nyújtani gazdiknak, állataiknak, valamint a menhelyeknek, fajtamentő szervezeteknek is, kihasználva az internet adta lehetőségeket. A petID.hu összeköttetést teremt egy kritikus helyzetben azok között, akik segíteni tudnak a bajban.

Retriever Rescue

Retriever Rescue

A célunk: Kicsi, ám lelkes csapatunk azt a célt tűzte ki magának, hogy a gazdátlan retrievereknek gazdát keres, az elveszetteket megtalálja, és a megtaláltakat hazajuttatja a gazdihoz. Biztosan Te is hallottál már mindenféle rémtörténeteket kidobott, elhagyott vagy megkínzott kutyákról. Sajnos ezek a történetek retrieverekkel is előfordulnak és ilyenkor igen erős lélek, kitartás, sok idő és egy kisebb vagyon szükségeltetik, hogy újra boldog mosolygó kutyaszemeket lássunk, ha egy-egy védencünkre nézünk. Szerencsére vannak 'egyszerűbb' esetek is, de minden egyes kutya egy külön történet, egy egyedi személyiség. És hogy mégis hogy bírjuk, miért csináljuk? Szerintem Te magad is könnyen megérted.

Tuti menü